Meglerhuset Leinæs

2015

Leinæs & Partners spurte oss om bistand på IARK tjenester til det eksisterende kontoret deres i Dr.Holmsvei. Kontoret har vært i familien i flere generasjoner og kunden ønsket kontoret få en liten oppdatering ift interiøret. Eksisterende rom inndeling skulle beholdes, samt ytterdør.

Kontorrekken til venstre for inngangen, opprinnelig med skyvedører, ble foreslått endret, til en nyere systemvegg med slagdører. Hovedgrunnen var for å hindre mye støy i lokalet. Det innerste kontoret har en polygonal løsning idag, som hindrer lys inn i lokalet fra et vindu i fasaden. Forslaget vårt er å endre på dette rommet, som vil hjelpe få gjennomlys i lokalet. Da vil hele kontorrekken kunne få nye systemvegger.

Nye teppefliser i brun-sorte toner, som skal erstatte / skjule de utdaterte keramiske flisene. Dette skal også hjelpe med akustikken i et travelt meglerkontor. Alle veggene, taket skal males om, i forskjellige nyanser i beige og brun. Gulv lister og taklister skal monteres der det mangler idag.

Resepsjonsområdet: Ny skranke ble tegnet og den er plassert forann en fondvegg. Denne veggen skal dekkes med korklaminat for å gi en trevegg følelse og struktur. Dette vil gi et litt mer ‘luksuriøs’ følelse når mann kommer inn i lokalet. Det eksisterende skiltet med logoen kan beholdes og monteres på nytt etter veggen er pussett opp.

En liten vente – sittegruppe ble også foreslått.

Oppussing vil skje i faser ila året.